Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προίόντα στο καλάθι σας.

Όροι Χρήσης
Το www.frangos-jewelry.com και www.frangos-jewelry.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ελληνικής εταιρείας με διακριτικό τίτλο Frangos Nikolas που κατασκευάζει χειροποίητα κοσμήματα με κρυστάλλους Swarovski και άλλα ημιπολύτιμα υλικά.
Προτού περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας , σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διότι η χρήση και περιήγηση των ιστοσελίδων www.frangos-jewelry.com και www.frangos-jewelry.com συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς .

Ασφάλεια
Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα
Η πληρωμή καθώς και όλες οι συναλλαγές μέσω paypal εξασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια στις συναλλαγές του αγοραστή
H επιχείρησή μας δεν αποκαλύπτει ποτέ τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Τρόποι Πληρωμής
Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα μέσω Paypal:
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Φράγκος Νικόλαος σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τον ασφαλή τρόπο συναλλαγών Paypal , το οποίο δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Discover. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Μπορείτε να μας ζητήσετε να προεξοφλήστε την παραγγελία σας στο λογαριασμό Τράπεζας που συνεργαζόμαστε.Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο +30 210 3257835

Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής
Ολοκλήρωση παραγγελίας:
Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας αποστέλλουμε ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Για την προετοιμασία της παραγγελίας σας απαιτούνται συνήθως 1-5 εργάσιμες ημέρες (για παραγγελίες έως 5 τεμάχια)

Κόστος Αποστολής :

Αποστολή με Ταχυδρομείο
(Πάντα Συστημένο και EXPRESS όπου αυτό είναι δυνατό)
Eυρωπαϊκή Ενωση
12 Ευρώ
Υπόλοιπη Ευρώπη
12 Ευρώ
Η.Π.Α Καναδάς και Μεξικό
12 Ευρώ
Ρωσία
12 Ευρώ
Υπόλοιπος Κόσμος
12 Ευρώ
Αποστολή με DHL 20 Ευρώ 30 Ευρώ 36 Ευρώ 36 Ευρώ 36 Ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παραπάνω τιμές αφορούν αποστολές μέχρι 500 γρ. (0.5 Κιλά).
Σε περίπτωση παραπάνω βάρους ο αγοραστής θα πρέπει να έρχεται σε συνεννόηση μαζί μας!

Αντικατάσταση προιόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε αντικατάσταση σε όλες τις περιπτώσεις που το προϊόν είναι ελαττωματικό από δική μας ευθύνη, μέσα σε τρεις ημέρες από την παραλαβή του από εσάς .
Σε αυτή την περίπτωση σας παρακαλούμε να περιγράψετε την κατάσταση και να μας στείλετε φωτογραφία του προϊόντος για να σας αποστείλουμε ένα νέο στην θέση του.

Ακύρωση παραγγελίας
Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει αν το προϊόν δεν έχει αποσταλεί ακόμα.
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να στείλετε e-mail απευθείας στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες των www.frangos-jewelry.com και www.frangos-jewelry.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας.
Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες μας, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο .